Contact

0744538195 (numărul funcționează doar pentru mesagerie sms sau WhatsApp).

Dacă vi se par interesante schițele plus ce scriu aici, pe e-mail vă scriu și vă trimit resurse utile, multe lucruri pe care nu le voi publica pe site toate. Completați datele de mai jos, pentru informare de la UrbanAmbition.ro

Vrei să-mi scrii? Scrie pe WhatsApp:

WhatsApp chatWhatsApp us

Linkedin

Twitter

Facebook

Instagram

Pinterest


Ce spun vizitatorii acestui site

Am citit cateva articole de ale dvs. foarte bine documentate si prezentate

Buna seara, imi cer scuze pentru ora tarzie, am citit cateva articole de ale dvs. foarte bine documentate si prezentate si am adresat o intrebare la rubrica de comentarii. In urma raspunsurilor pe care le oferiti dvs. in mod gratuit pe forum imi inspira multa dorinta din partea dvs. de a face treaba si mi ar face mare placere sa primesc consultanta din partea dvs. in cazul in care oferiti acest serviciu.

Nicolae

Site-ul dumneavoastră este FORMIDABIL si de mare ajutor!!!

Va mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. Voi lua in considerare sfatul dumneavoastră. Apropo, șițe-ul dumneavoastră este FORMIDABIL si de mare ajutor!!!

Mec

Mulțumesc încă o data pentru răspuns!

Ohh, vă mulțumesc tare mult ca mi-ați răspuns la mesaj. Faceți o treaba excelenta iar site-ul este foarte informativ. Mulțumesc încă o data pentru răspuns!

Anonia

Foarte de ajutor site-ul urban ambition

Sunt Consilier Local în __ și președintele comisiei de urbanism din consiliul local. Tot mă bat în primărie sa nu construiască ăștia blocuri intre case.

Dorian C.

Veşnic actual articolul privitor la locuințe colective mici

Mi s-a părut foarte interesant și veșnic actual articolul privitor la locuințe colective mici. Observaţia făcută în sensul că nicăieri în legea 350/2001 nu se regăsește termenul de locuință colectivă mică mi-a stârnit interesul în leg cu alte idei interesante pe care le-am cules din art dvs.

Olimpia N.

Sunteți ca o gură de oxigen pentru noi, oamenii simpli

Și îmi cer iertare dacă vă deranjez, dar, prin articolele dvs. sunteți ca o gură de oxigen pentru noi, oamenii simpli, care dorim să construim o locuință pentru familie… și vine un “dezvoltator” care vrea să profite de un teren din zonă rezidențială a municipiului (Galati) si ridică blocul la 2 metri de limita de proprietate.

Iulian R.

Felicitări pentru articolele curajoase și profesionale!

Mulțumesc încă o dată pentru răspuns, cu încredere în expertiza dumneavoastră. Mulțumesc mult pentru răspuns și speranță, ziua este deja mai frumoasa. Cu respect vă doresc Zilele frumoase!

 

Aurel V.

Vă felicit, este foarte ușor de înțeles

Am găsit acest articol despre servitute pe site-ul Dvs., pentru care vă felicit, este foarte ușor de înțeles. Cu stima,

Porkolab O.

Faceți o munca foarte frumoasa cu site-ul. 🙂

Bună ziua. Am văzut pe site-ul dvs articole interesante despre autorizații de construcție. Faceți o muncă foarte frumoasă cu site-ul. 🙂 Structurat logic și ușor de urmărit și pentru persoane care nu s-au lovit încă de procesele birocratice de la noi.

Dan Ioan E.

Află ultimele noutăți

* indicates required
Ce vă interesează să primiți de pe site?

Vă rog să selectați modalitatea în care doriți să primiți informații de la Urban Ambition: (Vă recomand să bifați ambele variante).

Aveți posibilitatea să vă dezabonați oricând apăsând linkul din partea de jos a e-mailului. Pentru informații privind securitatea adresei dvs de e-mail și a datelor dvs, vă rog să vizitați site-ul nostru.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Legislația explicată, liste cu legi, normative Arhitectură Urbanism și Amenajarea Teritoriului. Stil de Viață, planificăm, amenajăm, construim un trai armonios, ghiduri.

Vă rog să completați aici adresa de e-mail și prenumele. Vă voi scrie un e-mail la cel puțin patru săptămâni și cel mult un e-mail pe săptămână. Conform GDPR, trebuie să confirmați abonarea. Altfel, nu veți primi emailurile…

Vă voi scrie, cel mult, un e-mail pe săptămână.


Str. Miercani, nr 24, sector 1, București. Cod poștal 012924.