About / Despre acest Site

Servicii de Proiectare Arhitectură și Urbanism.

Legislația explicată, liste cu legi, normative, arhitectură și urbanism pentru viața reală. Stil de Viață, planificăm, amenajăm, construim un trai armonios, ghiduri.

https://www.linkedin.com/in/mihaipavel79/recent-activity/shares/

Twitter

Facebook

Instagram

Pinterest

YouTube


“Estetica în cotidian este domeniu al esteticii generale care abordează modalitatea de afirmare a esteticului în afara artei, și anume, în sfera locului de muncă, a locuinței, arhitecturii și urbanismului, a relațiilor sociale etc.
Calitățile estetice se afirmă nu numai în zona creației artistice unde funcția estetică este prioritară, ci și în zona ambianței cotidiene, a cadrului de obiecte materiale și de relații sociale în care oamenii își desfășoară viața.
Elementul fundamental în acest context il constituie subordonarea calității structurii și funcției utile a obiectelor vieții cotidiene.
Specificul esteticii vieții cotidiene, spre deosebire de estetica artei, decurge, așadar, din relația : funcție – structură – esență.
Astfel, esența estetică a obiectelor vieții cotidiene depinde într-o măsură considerabilă de structura lor adecvată funcțiilor materiale pe care sunt chemate să le îndeplinească în universul colectivităților umane. Estetica cotidiană sintetizează o întreagă experiență estetică, teoretică și practică în domeniul industrial designu-lui (estetica industrială), în estetica urbanismului și, în general, a așezărilor umane, estetica produselor de larg consum, estetica relațiilor sociale ş.a.m.d.” Dicționar de estetică generală

Ce spun vizitatorii acestui site

Am citit cateva articole de ale dvs. foarte bine documentate si prezentate

Buna seara, imi cer scuze pentru ora tarzie, am citit cateva articole de ale dvs. foarte bine documentate si prezentate si am adresat o intrebare la rubrica de comentarii. In urma raspunsurilor pe care le oferiti dvs. in mod gratuit pe forum imi inspira multa dorinta din partea dvs. de a face treaba si mi ar face mare placere sa primesc consultanta din partea dvs. in cazul in care oferiti acest serviciu.

Nicolae

Site-ul dumneavoastră este FORMIDABIL si de mare ajutor!!!

Va mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. Voi lua in considerare sfatul dumneavoastră. Apropo, șițe-ul dumneavoastră este FORMIDABIL si de mare ajutor!!!

Mec

Mulțumesc încă o data pentru răspuns!

Ohh, vă mulțumesc tare mult ca mi-ați răspuns la mesaj. Faceți o treaba excelenta iar site-ul este foarte informativ. Mulțumesc încă o data pentru răspuns!

Anonia

Foarte de ajutor site-ul urban ambition

Sunt Consilier Local în __ și președintele comisiei de urbanism din consiliul local. Tot mă bat în primărie sa nu construiască ăștia blocuri intre case.

Dorian C.

Veşnic actual articolul privitor la locuințe colective mici

Mi s-a părut foarte interesant și veșnic actual articolul privitor la locuințe colective mici. Observaţia făcută în sensul că nicăieri în legea 350/2001 nu se regăsește termenul de locuință colectivă mică mi-a stârnit interesul în leg cu alte idei interesante pe care le-am cules din art dvs.

Olimpia N.

Sunteți ca o gură de oxigen pentru noi, oamenii simpli

Și îmi cer iertare dacă vă deranjez, dar, prin articolele dvs. sunteți ca o gură de oxigen pentru noi, oamenii simpli, care dorim să construim o locuință pentru familie… și vine un “dezvoltator” care vrea să profite de un teren din zonă rezidențială a municipiului (Galati) si ridică blocul la 2 metri de limita de proprietate.

Iulian R.

Felicitări pentru articolele curajoase și profesionale!

Mulțumesc încă o dată pentru răspuns, cu încredere în expertiza dumneavoastră. Mulțumesc mult pentru răspuns și speranță, ziua este deja mai frumoasa. Cu respect vă doresc Zilele frumoase!

 

Aurel V.

Vă felicit, este foarte ușor de înțeles

Am găsit acest articol despre servitute pe site-ul Dvs., pentru care vă felicit, este foarte ușor de înțeles. Cu stima,

Porkolab O.

Faceți o munca foarte frumoasa cu site-ul. 🙂

Bună ziua. Am văzut pe site-ul dvs articole interesante despre autorizații de construcție. Faceți o muncă foarte frumoasă cu site-ul. 🙂 Structurat logic și ușor de urmărit și pentru persoane care nu s-au lovit încă de procesele birocratice de la noi.

Dan Ioan E.

Află ultimele noutăți

* indicates required
Ce vă interesează să primiți de pe site?

Vă rog să selectați modalitatea în care doriți să primiți informații de la Urban Ambition: (Vă recomand să bifați ambele variante).

Aveți posibilitatea să vă dezabonați oricând apăsând linkul din partea de jos a e-mailului. Pentru informații privind securitatea adresei dvs de e-mail și a datelor dvs, vă rog să vizitați site-ul nostru.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Vă rog să bifați aici adresa de e-mail și prenumele.

Pentru ca abonarea să fie completă, veți primi un email pentru confirmarea abonării și va trebui să bifați pe “I m Not a Robot și apoi pe butonul, imediat de sub, “DA! Abonare” Altfel, nu veți primi e-mailurile…

Vă voi scrie maxim un e-mail pe săptămână. Nu vă voi “spama”.

(Mai rar, posibil ca procedura Anti-spam de confirmare să vă ceară să selectați poze cu copăcei, semafoare, poduri, mașini, etc.)

Adresa dvs. de e-mail va fi folosită doar pentru comunicarea din partea www.urbanambition.ro

Ca să te asiguri că primești săptămânal newsletterul meu, adaugă adresa mea de e-mail la contacte sau, dacă primești newsletter-ul în Promotions, scoate cu drag and drop (sau move to) și pune-l în Primary. Astfel, vei primi informația de la mine în căsuța principală și nu vei rata nimic


Vrei să-mi scrii? Scrie pe WhatsApp:

WhatsApp chatWhatsApp us

Numărul funcționează doar pentru mesagerie sms sau WhatsApp