Parteneri - Urban Ambition

Parteneri si servicii recomandate

Parteneri

In 2012 Mega Image continua deschiderile de noi magazine, sub brandurile Mega Image si Shop & Go, iar planurile sale de expansiune sunt sustinute de activitatea noului centru logistic de la Popesti Leordeni. Mega Image va continua sa sustina producatorii locali pentru a pune la dispozitia clientilor produse specifice romanesti sub marca proprie “Gusturi Romanesti”

Arhitectura Bogdan Gavrila

Proiectare de arhitectura
Biroul Individual de Arhitectura Bogdan Gavrila Iulian- Bucuresti.

Arhitect Florin Iordache

TERRA DESIGN INTERNATIONAL SRL – Proiectare Arhitectura.

Antiseismic Structural Engineering

Antiseismic Structural Engineering [asc] este o firma romaneasca infiintata in anul 2000, avind ca principala activitate furnizarea de servicii de inginerie pentru structuri de rezistenta in domeniul constructiilor.

ACE TECH CONSULTING

proiectare instalatii termice, de climatizare si de ventilare
proiectare instalatii sanitare
proiectare instalatii electrice
proiectare instalatii pentru detectie si stingere incendiu

 

Lucid Dreams

Folosind programele noastre bazate pe tehnologii web, nu veti mai avea niciodata probleme cu virusii de pe calculatoarele dumneavoastra, nu veti mai avea niciodata probleme cu pierderea datelor, cu instalarea programelor, sau cu instalarea de update-uri. Dumneavoastra nu trebuie decat sa va autentificati in program folosind un username si o parola, de restul ne ocupam noi.

Amenajari interioare

AMENAJARI INTERIOARE, BIROURI, LOCUINTE, CAFENELE, CLINICI MEDICALE.

Cadastru topografie geodezie topo

S.C. GEO PROIECT CONSULTING s.r.l.
Studii topografice utilizand aparatura electronica de inalta precizie pentru lucrari de constructii civile, drumuri,poduri.
Lucrari de topografie, geodezie, cartografie, fotogrametrie si cadastru.

Servicii recomandate

Z Spot Media

Firma distribuie la nivel national atat branduri renumite de echipamente profesionale cat si o paleta larga de consumabile, media, folii si accesorii. Oferim solutii complete ce includ echipamente, software, consultanta in implementarea de proiecte, instruire, service, consumabile, etc.

S.C. CMC CONSTRUCTII INTERGRUP S.R.L.

Acoperis, rigole, jgheaburi.
Societate cu capital integral privat romanesc, CMC Constructii Intergrup S.R.L. a fost infiintata în anul 2004 si are ca domeniu de activitate vanzarea si distributia de materiale de constructii.

SCULE DE INCHIRIAT

Uneltele de inchiriat va ajuta sa finalizati lucrari mari fara sa fie nevoie sa cheltuiti sume mari.