Parteneri


[thumb]http://www.behance.net/iulian-rusu[/thumb]

Iulian 3D Freelancer

De cele mai multe ori, diferenta dintre o idee aprobata si una respinsa este modul in care este prezentata. De aceea, ideile tale bune merita executii pe masura.

[thumb]http://www.nouapietre.ro/index.html[/thumb]

Hale industriale

Ştii ce vrei să realizezi şi nu vrei să te pierzi în amănunte, cauţi soluţia care să-ţi acopere visele şi să-ţi reflecte personalitatea.

[thumb]http://www.antiseismic.ro/index.html[/thumb]

Antiseismic Structural Engineering

Antiseismic Structural Engineering [asc] este o firma romaneasca infiintata in anul 2000, avind ca principala activitate furnizarea de servicii de inginerie pentru structuri de rezistenta in domeniul constructiilor.

index_03-new mega image

Mega Image

In 2012 Mega Image continua deschiderile de noi magazine, sub brandurile Mega Image si Shop & Go, iar planurile sale de expansiune sunt sustinute de activitatea noului centru logistic de la Popesti Leordeni. Mega Image va continua sa sustina producatorii locali pentru a pune la dispozitia clientilor produse specifice romanesti sub marca proprie „Gusturi Romanesti”

[thumb]http://www.capitalnet.ro/?meniu-principal/index-3.html[/thumb]

Capital Network

Capital Network realizeaza servicii de proiectare INSTALATII complete si de inalta calitate, avand un portofoliu divers de lucrari realizate: de la casute de lemn la cartiere de blocuri , de la pensiuni la hoteluri si complexuri agroturistice , de la locuinte parter la blocuri de locuit sau birouri ,de la minimarket la hale industriale sau hale pentru cresterea animalelor.

[thumb]http://www.lde.ro[/thumb]

Lucid Dreams

Folosind programele noastre bazate pe tehnologii web, nu veti mai avea niciodata probleme cu virusii de pe calculatoarele dumneavoastra, nu veti mai avea niciodata probleme cu pierderea datelor, cu instalarea programelor, sau cu instalarea de update-uri. Dumeavoastra nu trebuie decat sa va autentificati in program folosind un username si o parola, de restul ne ocupam noi.

[thumb]http://biroudearhitectura-arhigraphik.blogspot.ro[/thumb]

Arhigraphik

Proiectare de arhitectura si urbanism. arh. A. Boboc, arh. C. Dumitrescu

[thumb]http://www.arhides.ro[/thumb]

Amenajari interioare

AMENAJARI INTERIOARE, BIROURI, LOCUINTE, CAFENELE, CLINICI MEDICALE.

[thumb]http://www.arhitect-bogdan-gavrila.ro/index.php[/thumb]

Arhitectura Bogdan Gavrila

Proiectare de arhitectura si urbanism.
Biroul Individual de Arhitectura Bogdan Gavrila Iulian- Bucuresti.

[thumb]http://www.geoproiect.ro/[/thumb]

Cadastru topografie geodezie topo

S.C. GEO PROIECT CONSULTING s.r.l.
Studii topografice utilizand aparatura electronica de inalta precizie pentru lucrari de constructii civile, drumuri,poduri.

Lucrari de topografie, geodezie, cartografie, fotogrametrie si cadastru.

 

Servicii recomandate


[thumb]http://www.printer-parts.ro/[/thumb]

TOTAL PRINT SERVICE

Avand personal cu o vasta experienta in domeniul service-ului de echipamente periferice si una dintre putinele firme cu personal autorizat pentru echipamente HP si EPSON, TPS isi doreste sa devina un jucator principal in sectorul pieselor de schimb si al service-ului pentru echipamente de format mare (plotter-e) si nu numai.

[thumb]http://www.zspotmedia.ro/[/thumb]

Z Spot Media

Firma distribuie la nivel national atat branduri renumite de echipamente profesionale cat si o paleta larga de consumabile, media, folii si accesorii. Oferim solutii complete ce includ echipamente, software, consultanta in implementarea de proiecte, instruire, service, consumabile, etc.

[thumb]cmcroof.ro/[/thumb]

S.C. CMC CONSTRUCTII INTERGRUP S.R.L.

Acoperis, rigole, jgheaburi.
Societate cu capital integral privat romanesc, CMC Constructii Intergrup S.R.L. a fost infiintata în anul 2004 si are ca domeniu de activitate vanzarea si distributia de materiale de constructii.

[thumb]http://www.qfort.ro/[/thumb]

QFort

QFort ofera cele mai durabile si sigure sisteme de tamplarie termoizolanta de pe piata romaneasca de profil.
Sistemele de ferestre QFort sunt proiectate sa reziste. Inginerii nostri au pus la punct cele mai mici detalii pentru a produce sisteme sigure pe care te poti baza.

[thumb]sculedeinchiriat.ro/[/thumb]

SCULE DE INCHIRIAT

Uneltele de inchiriat va ajuta sa finalizati lucrari mari fara sa fie nevoie sa cheltuiti sume mari. Telefoane: 0731438064 (Bogdan Coban), 0721656501 (Emil Coban).